Kalla tider...

hatar denna kyla som tydligen har kommit nu.. inte kuul...
taggar inför boxingen i morgon.. sjukt roligt måste jag säga.. här ska fixas snygga armar...
är otroligt träningsmotiverad just nu... Det är så jäkla skönt efterråt och jag har faktiskt börjat se resultat så vem vet beach 2010 kanske funkar ändå =)

kraaaaam

Idag..

är ingen vanlig dag... För carro fick på sig sina skinny jeans!!
Yeas yeas yeas!!!!!!!!!!!!!
Att en sån grej kan kännas så jävla kul... men så är det....
Ikväll ska jag rida igen... ska bli skoj.. gick sådär igår.. dressyr är inte min satrka sida kan jag säga.. Vill hoppa jämt men det gåt juh inte..
kram

Vovvisar....

Jaha nu är vi fler i familjen.. igen...
nya medlemmen består av valpen Nova/Conny.. Vi har döpt henne till Nova och arvid till Conny.. blir nog conny bara så att Arvid får bestämma =) Har gått kanon bra hittills.. hon är en riktig buse och inte helt lätt att få en bra bild på..





Bättre bilder kommer.. Atlas är då helt ok med sin nya lilla vän.. så det känna skönt...



Annars är det mest bara en massa bus här hemma..
kramen

Ikväll..

har vi haft besök villket var super trevligt.. barnen lekte och det va skönt med sällskap.. måste absolut göras om!!
Sen har jag hunnit va i stallet  med syster idag.....
och nu har parik och arvid vattenkrig på toan så det blir kul att städa upp sen
=)
kram

Fullekajja...

jaha.. nu sitter man här med bakisångest..
varför ska man dricka sig så jävla full... jävligt irriterad på mig själv... men vad gör man..
 Som vanligt när´jag blir för full blir jag inblandad i sånt jag annars går förbi.. ä´ven om jag förstår min vän till fullo skulle jag inte ha energin att diskutera en massa skit som jag inte annars ids göra men givetvis när alkoholgränsen och sinnet nåt en viss gräns...
men vad gör man...
som min älskade sambo säger- gumman .. ha inte ångest.. det är  en skitsak.. o jo det är det .. men det är ändå inte den person jag vill va när jag går ut och det är trist när det händer..'

Nya tag...´


ska inte älta det här.. men det dröjer innan ni ser mig full igen vill jag lova....

puuuuuuuussssssssssss

lördagsmorgon..

har just ridit ett dressyrpass med Bullen nu på morgonen.. Gick kanón.. känns super bra just nu.. han funkar jätte bra och det känns som man sakta men säkert hittar knapparna..
Sen blir det mys film med älsklingen och laddning för ikväll.. ska bli kul med en tjej fest måste jag säga!!
kraaammmmm


meee


Teater....

idag skulle arvids dagis på teater och alla barnen skulle ha med sig ett gossedjur. Arvid hade med sig störst tror jag. En jätte bulldog han fått av Patte och slälvklart skulle han även ha ett koppel så att den oregereliga hundes gick kontrollera =) Pojken min...

Har ett sånt här kan inte sluta sakna min älskade sambo sug idag... kom hem vetja.. arvid påå dagis och lillan sover =)
hahah... ´dax för lite romantik känner jag.. mamma ska nog så vackert få låna barnen på fredagkväll så vi kan hitta på nåt mys bara vi två.



På lördag ska jag juh på fest.. ska bli skoj med en härlig tjejferra för att sedan dra på borgen och dansa tokdans =)

ska dra på stallet nu och kolla in syster yster när hon rider...
kram

Tjohoo...

ikväll har vi lekt farliga krokodilen. Det innebär att patrik pressar sig in under våran säng och jag och barnen sitter på sängen och är rädda för honom.. Arvid älskar den leken och jag blir mest bara rädd. jag blir tvingad att titta under sängen och möts av en galen krokodil som skrämmer vettet ur mig =)
Hi hi himla skoj ändå =) kram



Tiden går fort...

Insåg idag att jag och patrik varit tillsammans i 6 år nu...
time goes by so fast...

Dax att börja tänka på giftemål!!!
puss

Hallåååå...

Ikväll ska jag rida Bullen... vilket känns lite spännande med tanke på att han fått i sig alldeles för mycket kraftfoder och fick ett bombanfall igår så syster yster föll i backen och gjorde illa knät.. Men jag e försäkrad ialla fall.. =) Vi ska hoppa så det blir kul som bara den... hade juh tänkt bodypumpa ikväll med Ann men hon ska visst jobba  så det passar juh utmärkt..

Syster yster ocm mamma är i satn idag så hon ska kköpa mig nåt fint som jag kan ha på mig på lördag när jag ska ut och svira. har typ inga kläder...


Elvira är en baddare på att bosta tänderna...



Och lilleman vill bara äta köttbullar om han får hjälpa till att steka dom.. med arbetshanskarna på förståss =)

Sugen....

xl_godis.jpg

Ikväll ska det käkas godis till tusen!!!!!

Köttsoppa..

Idag ska vi till svärfar och äta hans goda soppa.. kanske det godaste jag vet så det blir så gott.. sen har man sovit typ hela dan så inte blev det så mycke gjort inte...


Lördagsgodis..

Just hemmkommen från gymmet.. Tack o lov var man inte ensam där idag som igår. Källaren är skitläskig tycker jág ialla fall när man e helt alena.. Fick för mig att man både skulle bli våldtagen och mördad där nere.. Hjärnspöken som man har !!
Nu ska ja hoppa i badet för ´sen har min son upplyst mig om att idag är det lördag och då är det bara en sak som gäller- Lördagsgodis... och självklart ska han få det...
kram

men somna då...

elvira har vägrat sova ikväll.. patrik är just nu ute med henne i bil för att för andra gången ikväll Kanske få henne att somna i bilen. Hon sover skit dålig på nätterna- det måste vara tänderna som spökar.. Gode gud säg att hon får alla på en gång och så är det över... Hon hyter så mycket att det e helt otroligt att brorsan inte vaknat ... ännu...
blir nog en lång natt kan jag gissa...
kram

Bilarfilmen...

Här hemma är det myspys.. Arvid är hemmkommen från dagis så nu ser vi bilar filmen... den juh faktiskt riktigt bra men jag e juh en sucker på teckande filmer också!!
Ska plocka bort lite så älsklingen blir glad när han kommer hem.
 Skulle verkligen vilja fara till piteå en helg framöver. Ta husvagnen och bada och gå på nimbis lekland.. skulle va så kul.. vi får se.. just nu är det inte kul på pengafronten kan jag säga.. Varför får man alltid alla stora hemska räkningar sammtidigt... och hur många betalar tv licens.?. den är helt sjuk!!
kram

Mammig..

Just hemkommen efter ett träningspass.. helt slut i kroppen men det var riktigt skönt. Min son är sjukt mammig just nu så det är lite ångest fyllt när man ska fara. Men som jag lämnat huset så har han glömt det.. det e nog jag som lider mest tror jag. Nu ska man bara ta och varav ner lite.. =)

voff...

verkar som om det snart är dax för fler tassar i familjen Enberg Renberg.. =)
Klicka för att se nästa bild

Mys pys på hög nivå.....

RSS 2.0