camping...

Idag är man ensam med sina två små igen... full rulle kan jag säga.. Synd är att det e så kallt ute att det är svårt att hitta på nåt.. man blåser juh bort.
Igår kom vi hem med husvagnen.. det blir så mysigt.. givetvis blir det premiär i helgen... och det verkar juh bli helt ok väder...Så ikväll blir det att städa, packa och göra sig hemmastadd i det nya inköpet.. =)

DENNA HETTA...

Har just insett att det är nåt fel på inställningen av värme hemma..jag kokar... Tur att jon är en ängel och kommer och fixar....
Idag är lilleman på dagis så det är bara jag och lillgumman hemma...


hon har verkligen stora ögon ....

dax att hämta storebror

I blåsväder...

Är sjukt sur på detta blåsiga väder.. En av mina stora fina blommor som jag hängt ute på altanen har blåst sönder.. Fick den dessutom av pappa när vi var i stan. hoppas den kan repa sig.
Ikväll gick jag och ann upp för tjamstan igen fast den här gången orkade jag ända upp.. sjukt jobbigt men det känndes att ändan fick jobba.. har jag otur tar jag väl mig inte upp i morn.

Vill passa på att berätta hur glad min sambo är just nu och det är inte i mig utan i denhär....


Går som en klocka... tydligen =)

vill även passa på att visa hur duktig trädgårdsmästare vi har i familjen


Gillar dom små kinderna bäst...!!!
dax att gå isäng
kramiz


Självklart...

Ikväll var jag sjukt sugen på en långprommis så patte skulle lägga isäng lillkillen och jag skulle ta med viran... -hur tror ni att det gick?! Efter att jag gått två vändor runt pizzan utan att få den annars lugna bebisen att sluta skrika var det dax att ge upp... jag som trodde att hon som vanligt denna tid skulle sova snällt så att mammsen även kunde droppa in hos jon och ann  och säga hej fick helt enkelt gå hem igen.  Så blev det med det...
patrik ringde till Robin och hörde om han inte hade nån film åt oss i stället. O visst hade han det...


Nu till den stora nyheten för dagen... Vi har kollat på husvagnen i skellefteå idag och visst vill vi ha den. Dom ska bara besikta den på måndag och så fräsh som den känndes så kan vi nog hämta den i veckan.. Jihhoooooo
Ångetsen har lagt sig och nu känns det bara skit mysigt.. Det blir en riktig svensson svensson sommar...
hoppas bara att vi får med oss våra vänner.. !!!!!!!!!!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan hos patte och se en kärleks....
kramiz

ikväll...

är det ljuvligt ute.. har haft gäster vilket var super mysigt. Tyvärr var det inte lillkillens kväll. Superttrött och samtidigt lite uppjagad.. ingen bra kombination. det är som att det blir för jobbigt för honom att vi har besök längre in på kvällen numera. Särskillt eftersom han egentligen behöver gå i säng vi sju när han har tröttare dagar men är totalt omöjlig att söva med besök i huset. suck... man känner sig som en dålig förälder när han får vara lessen över att man själv vill ha trevligt. jag vet juh att det är speciellt kring sömn och kvällsrutiner med gossen min och ändå tvär lurar man sig själv att det ska funka att bryta dom rutiner han är så beroende av. Dumt dumt dumt....
men så är det ibland... ska krypa i sängs nu
kramiz

Efter regn kommer...

Förhoppningsvis solsken.... ska grilla ikväll och vädret är inte på vår sida... Stormar, blåser och regnar nog snat tror jag...
Snart kommer våra gäster så det är dax att börja fixa..

kramiz

Ångesten är över...

har haft sån husvagnsångest.. vi tingade en vagn igår.. en likadan som på bilderna.. men det kändes inte bra i magen tycker jag. Så mycket pengar och jag vill juh tex renovera köket så småningom. I alla fall så hittade vi en annan husvag idag som vi har bestämmt oss för att köpa. Så på lördag ska vi fara och titta på den istället.
Den var jätte fin den med och vi tjänar 60 tusen på att inte köpa den första så det känns bra.
Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Köket är inte lika lyxigt som i den första men det duger bra åt oss. sen kan man ändra mycket med lite tyg och annat överkast mm..

Det blir nog jätte bra... Så ut på blocket med er allihop det är juh så skoj om vi är flera.....
kramiz

Såklart!!!

Bestämde oss ikväll, vi ska bli husvagnsägare..
Självklart hittar vi en som vi vill ha och självklart är den såld.
såhär såg den ut.

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Men nu vet vi i alla fall vad vi vill ha.  Har kollat med banken och det var grönt..
håll tummarna för att vi ska hitta en likadan

Lilla Oliver..

Just nu går alla tankar till familjen Säfstöm och oliver. Håller alla tummar för att det ska gå bra i morgon och att vi ska få ett positivt besked.  Älskar er massor...

Kära sambo

.........jag klandrar dig inte om du brer mig några korvmackor, packar en väska med vad du tror jag kan behöva och dumpar mig på närmsta "byt in din fru verksad".. jag har inte varit rolig att leva med om senaste dagarna... Känns det som i alla fall.. men det ska bli bättre det lovar jag!! Tack o lov verkar trots allt mina bättre sidor fortfarande överglänsa dom sämre..

ska försöka börja planera inför semestern i sommar och insåg just att det är svårt när vi inte kan bestämma oss om husvagnen.. suck.. beslutsångest.. Vill vill vill, men jag önskar att fickorna var djupare och fulla med guld =)

Hursomhellst..

tusen miljoner kärlekskyssar till mannen i mitt liv och som jag ska älska i oändlighet


Mina vuxna "kan aldrig leva utan........"

Var är solen?

Vaknade till skit dåligt väder.. men vad gör man... så vi klädde på oss och hälsade på sara och Robbin ett tag.Deras nya kök blev super fint.. Blir inte mindre sugen på att göra ett.. suck!!!
nu ska lillan visst ha mat..

Husvagnar hit och dit...

Idag har vi varit till Arvidsjaur och kollat på husvagnar.. Det var inte lätt inte... hur fan ska man hitta nåt när man inte vet vad man villl ha. Och dyra är dom. Hade först kommit överens att vi skulle ha en lite billigare och en ganska gammal modell men nu när vi har tittat lutar det faktiskt åt en lite nyare i alla fall. även om det skilljer sig i priset så skiljer det inte så mycket vad man ska betala i månaden. men jag vet inte det känns svårt, särskillt när man inte vet hur mycket man använder den, och andra sidan kan man köpa en, och sälja den om man ångrar sig. Dom tappar inte mycket i värde.
Som ni ser velar jag mycket varav jag inte kan skriva om nåt annat verkar det som!! =)
Suck.. det skulle vara mysigt att ha en i sommar juh!!
ska gå in på blocket nu och kolla..
kramis

Hallå...

Igår fick jag det svart på vitt..-jag har ingen kondis kvar.. Ann och jag skulle gå upp för backen och jag trodde totalt att döden var nära. shit så tröttt jag blev. Som tur var så fanns det snö kvar efter halva vägen så det var bara att vända. Lämpligt för en latmask som mig. Måste lära mig att motionera med vagnen. Tycker att det är skitsvårt. Fingår mest bara..... Slut med det nu..
Nu ska jag klä på lilleman och väcka Elvira.. hon är en riktig sjusovare...
kramizar


Godmorgon...

Vad ska man göra idag ? Huset ser ut som fan.. igen... !! ska städa.. snart..Ska ta tag i saker idag.. Hämta hantlar hos Dan och tränings mattan hos mamma. hade tänkt  börja träna med syrran på gurans men jag tror att jag ångrat mig.. saknar bodypumpen sjukt mycket.. fast jag vet inte.. vi får se.... Syster yster är bara så sjukt duktig!!!!!!!!!!!!!!!
Beundrar verkligen henne för sin beslutsamhet och jag lovar man vill inte bli ovän med henne i en mörk gränd =) Sjukt stark är vad hon är !!!
Ska ta och göra lunch åt patte nu.. han har beställt stuvade makaroner så det e bara att hugga i...

puss o kram

Lekis..

Har just kommit hem från lekparken.. Där hade vi en dejt med Sara och noel , Benny Carro och Ebba... Skönt att göra nå ute med barnen...
Skönt att sommaren snart är här... HUR SOM HELLST... kul var det...

Är så sjukt sugen på en husvagn.. men vi får se vad som händer.. det skulle vara skoj. Särskilt när ens vänner har.. måste ta och funder på det..

puss på er...
Ska förresten ta tag i min träning. har latat mig i 4 veckor nu vilket jag helt klart var värd men det känns som om det är dax. längtar!!!


Pengar...

Är något jag inte har gott om just nu... Suck!!. ändå ska jag o mamma och shoppa i stan i morn... Men med hennes börs =) Är sjukt bortskämt och jag uppskattar det verkligen!!!!! Mamma är så otroligt snäll..
Behöver kläder till lillan och det ska bli mysigt med en mamma dag.

Vaknade i morse och upptäckte att Atlas spytt massor på köksgolvet. han mådde inte alls bra. Ville inte ens äta en varm macka som patte gjort igår ( Hmmm undrar varför =) nej skämt o sido.. hunden var sjuk. Patrik fick komma hem från jobbet och hämta honom. Han hade nog ätit i sig nåt som inte var bra för nu på eftermiddan mår han bättre.
Jag hinner jaga upp mig så svetten dröp, blir så rädd att det ska hända honom nåt. har juh faktiskt haft honom i 5 och ett halvt år nu.. Kan inte tänka mig att vara utan honom.

Åt lunch på hotellet.. jätte trevligt
kramisar


Idag..

Har man varit uppe sen 6. Lilleman är sjukt morgonpigg...  Patrik har dammsugat och skurat alla golv medans jag gav mig på tvättsugan. himla skönt att få det gjort.


Ger inte så mycket då vi har en goldenretriver named Atlas som drar in ca 1000 kg grus varje dag... suck.. just den här tiden önskar jag att han va hårlös.....

Lillan sover som vanligt den här tiden.. skulle ha gått en prommis men det känns iskallt ute så jag struntar nog i det tror jag. Ska hinna till syster sen en sväng. Känns som om jag inte alls hunnit hjälpa henne med att kolla köksgrejjor. Dom var hos oss igår och såg Robinson och vi skulle kolla kataloger men Elvira var allt annat än nöjd så det var svårt...

har förresten blivit ett tradera freak.. handlar barnkläder som ett tok.. för tusan .. dom e juh helt nya för en spottstyvel..

Insåg igår hur lika våra barn är.. titta på det här..




lika som bär.... fast elvira är mycke mindre rund om småkinderna nu.. =)

 Buuu.. blev du rädd ?

ska klä på mig och gå ut.. arvid har en motorsåg som ser exact ut som en riktig men är inte vass förståss, och jAG TROR ATT HAR KAPAR NER GRANNENS TRÄD HÄRUTE...

KRAMIZAR







mysdag..

 Idag e jag  sjuk så idag e det bara mys,,,




och ännu mera mys.............

Städtant...

Behöver verkligen städa känner jag.. men lusten infinner sig inte. Ibland är jag en riktigt bra städtant känner jag, men inte idag. det kanske kommer. Väntar på att syster ska ringa, vi ska promma men hon sover än. Ska inte väcka henne men det kliar i fingrarna  =) Hon förtjänar en sovmorgon..älskar lillasyster min.

Ryck upp dej..

Dags att vakna. ta tag i sig själv och piggna till!!!!!!!
Känns som man är segare än nånsin. Nästan lite små deppig. men det går nog över. Är nog hormonerna som spökar. har väldigt lite att deppa över. kanske därför det känns jobbigt.. vafan är man smådeppad för???

kramen


RSS 2.0