Gode gud...

idag är jag sååååååååååå trött-- lilleman steg upp kl 2 i natt och kunde inte sova.. tittade på kl vid 4.00 då sov han faktiskt så då var det lillans tur att vara hungrig.. Putte sov som en stock villket va bra för han ska juh jobba. men mammsen är utbränd idag känner jag. har inte packat en pryl känns det som. Lillan har somnat Arvid har klättrat upp i spjälsängen ( Elvira sover på soffan) och äter kakor... och vill inte sova tydligen .. men snart snart infinner sig lugnet... =)

ska bli skoj att bara mysa och fiska i stugan.... det finns så lite måsten där.... om vi tar oss iväg nån gång idag..
kramen

semester

i morn drar vi med husvagnen igen.. det blir mamma och pappas stuga som är målet.. ska vara där några dagar...



kramis på er

Ensamma igen...

Nu har älsklingen återgått till jobbet igen..lite trist.. nu är det förhoppningsvis bara en vecka innan vi får vara lediga tillsammans igen...
Igår hade jag o barnen myspys.. vi tog vagnen och gick på vattenpöl prommenad.. Arvid skulle hoppa i alla han hittade.. sen gick vi och kastade sten i sjön och letade fina stenar att spara.. =)
Vad ska vi göra idag då...
det återstår att se =)

Idag..

har vi varit på djurparken med farfar och doris.. Jätte mysigt.. och tur hade vi med vädret.. det började inte regna förrän vi for hem..
Nu ska vi gå och lägga oss i husvagnen hela familjen och se en film.. patte har parkerat den bakom huset så idag blir det caming på andra villkor.. mysigt värre...

hemma igen

j aha.. tillbaks till verkligheten..
Har haft en underbar vecka i byske...
ska sälja huset och bo i husvagnen resten av livet....  ska berätta om veckan sen kram

Idag..

är det göra sig redo för morgondagen dan.. Har världens största ögonbryn som måste fixas och mamma har varit så snäll och färgat mitt hår.. så nu e man snart som ny... hi hi..
Morgonen började med att maria lu och wilmer kom på besök. Vi hade inte ens stigit upp så det blev ett raskt uppvaknande. men det va kul.. grabbarna lekte vilt.
Sen blev det mysprommis med mamma till torget.. Där träffade vi faster pernilla och "Amne"som magnus numera heter. Och så kom ju moster och dan förståss..

Ska krypa i säng.. har lite ont i magen över att man ska ut i morn. Inte över att lämna barnen med Pappsen för han e juh hur duktig som hellst utan det är sån där mamma ångest jag känner.
men jag har bestämt mig för att om jag går ut ska jag inte ha dåligt samvete för då kan jag ju lika gärna stanna hemma så det så!!
Ses i morn.. tror ja..

Idag..

har vi shoppat lös i stan...
Har världens underbaraste karl som skött lillan hela dan och hängt med runt på alla affärer..
Så nu e man fattig...
igen....

denna...

Go to fullsize image

kärlek..... tar musten ur mej


så tyst...

har just gått ner med atlas till  sjön.. det är så tyst den här tiden.. alldeles stilla lugnt på sjön... vi har varit vakna länge ikväll.. mysigt.. men säkert trött som få i morn när våra små är pigga... =) men så är livet med småttingar och jag älskar det..
 sa till patte ikväll att det blir en tredje också.. vi får väl se =)


kramiz

What if...

har haft en helt fantastisk dag på stranden med mormor, barnen, moster och dan, faster pernilla och magnus... riktigt mysigt.. synd bara att putte inte va med.. men han jobbar och står i.. snart får vi varalediga tillsammans.. ska bli skönt.. ska packa vagnen och dra då...

just sett seven pounds och jag är sjukt skör... jobbig film verkligen men det viste jag juh redan innan..
 i morn blir det strand om vädret tillåter

kramis

Tjohoo...

idag fick vi sovmorgon.. klockan visade 08.40 när vi steg upp.. man är nästan trött av all sömn =) Nu ska vi fika och fara på solviken med mormor.. kramis

RSS 2.0