Nu e det dax....

I kväll packas det.. i morn drar vi till mamma o pappas stuga i långträsk.. ska bli super kul... det känns som riktigt camping liv när det inte ens finns ström där. Men det är mycket som ska med.. om jag får bestämma ... =)
I morn ska jag låna en hundtrimmer och raka av atlas allt hår.. han badar så mycket i stugan att han får exem av att aldrig torka så nu får han bli naken hund ett tag.... hoppas han förlåter mig.. nån gång =)
kramis


liten och stor.....


En sån dag....

Oj oj så varmt det varit idag.. inte för att man sett mycket av värmen men i alla fall... Lilleman har trött dagar nu så när vi ätit frukost och tänkte klä oss för att fara ut så ville han sova. halv tio.. ganska tidigt må jag säga!!! så allt som hette lek i lekpark fick vara... detfår bli en annan gång.. sen har jag varit på ett riktigt sunkit humör idag så det var bäst att hålla sig inne. Vi hann juh faktiskt se lite vattenskoter innan vi skulle äta mat hos mamma i alla fall.
Kram på er allihop...

Nattsuddare...

Inatt bestämde sig vår son för att vara vaken.. vid ett tiden nån gång .. sen var han vaken till fyra ungefär.. patrik var så trött att han helt enkelt fick ta en semester dag och stanna hemma... Så vi fick långhelg helt enkelt....
Så nu käkar i jordgubbar och bygger lite på vår nya bro.
kramiz

lillkillen...

blir bara större och större... suck.. man får rent lite noja..
Han har blivit så duktig. Hämtade honom från dagis och han har varit torr hela dan utan blöja så det går juh super... Han gillar bäst att vattna gräsmattan hemma så då gör vi det =) Känns bara så sjukt att nyss var han bebis och nu är han ju i stort helt blöjfri.. tiden går så fort...



Snart är man pensionär.. =)

Det är ingen vanlig dag...

För det är Pattes födelsedag .... hurra hurra hurra...
Blir hemmagjord pizza till middag och marängsvish ( hur det nu stavas) till efterrätt!!
Arvid har gömt ett paket i garderoben som pappa ska söka och syrran och dan kommer. Så det blir myspys..

patrik tror inte att det blir nån firning för han har juh tydligen slutat fylla år =)

inser när jag förbereder att vi firat ganska många födelsedagar ihop nu...
Och fler ska det bli...

ska överraska mannen med något lite mer barnförbjudet när huset har somnat =) hi hi hi

semester planering..

jaha.. sommaren är här men det känns inte så precis.. Vi har just insett att man måste kanske börja planera semestren lite ändå.. En vecka i mamma och pappas stuga är klar.. och nu verkar  det som att maria och daniel vill åka till piteå några dagar i augusti så det e vi självklart med på.. men sen har vi ett stort gap i imittev av sommaren så det blir nog helt enkelt att spontan ta husvagnen och dra nån stans.. får väl se om vi har några husvagns sugna vänner också.. jag hoppas det i alla fall... Carro och benny har juh en och sara och robbin kan låna så det känns skoj..
nu ska jag försöka få lugn och ro här hemma... =) vi får se hur det går....
 har kommit överens med dagis fröknarna att Arvid nu mera ska vara utan blöja på dagarna.. så det känns kul. Han är faktiskt jätte duktig på det men det går bäst när han får springa naken.. då missar han inte en gång så nu e det dax att träna med byxor för då glömmer han ibland.. 


 
PUss på er

Ikväll..

har vi en riktig slö kväll.. Lilleman har somnat efter många om o men. han är så trött just nu att det blir mindre roligt vid läggdags. Lillan sover hon med men ska snart få en flaska välling. Vi har börjat ge henne det nu. jag orkar inte ge det två veckor till som dom ville på bvc. Hon går juh inte upp som hon ska helt enkelt.. så nu gör jag som jag vill.. Får väl se hur länge jag kan ge henne bröstet vid sidan av.. Hon är då himla nöjd när hon får äta flaskan så jag tror verkligen att det behövs.





mammas lilla skogsmulle =)

Nu e det dax att krypa ihop på soffan och förbereda sig på





Nu e jag här igen...

Har haft så otroligt lite skrivtid ett tag..och om den har funnits har man varit så trött att man degat framför tv istället.
Vi har haft fullt upp.. ska summera det lite..

Vi har äntligen grävt och planterat häcken som ska avgränsa vår tomt till grannen!


Skönt att det är gjort för allt tar sån tid. Nu ska fatiskt min käre sambo och min pappa ha mest kredit för det är dom som gjort det mesta av jobbet.

Sen var det juh premiär tur med husvagnen i helgen. OJOJ innan vi hade packat och kollat att allt var ok. Nästan snudd på skillsmässa där ett tag =) Ungarna skrek coh vi svettades... men tillslut tog vi oss iväg och mysigt hade vi.


hinner inte skriva mer just nu.. kramiz


RSS 2.0