Morgonpigg..

Gått promme med syster.. mysigt..
Lillkillen vaknade 20 min över 5. bara att stiga upp. man får anstränga sig för att inte börja böla.. Lillan sov som en stock så det var bara vi uppe.. fick oss en mysstund faktiskt. arvid har en förkärlek till att snutta mina öron, han pillar på örsnibbarna så det är inte lätt att hålla sig vaken. Tacka vet jag barnkanalen.. det är räddningen å morgonen.
Nu är Killen på dagis och jag ska ta o rusta oss för det är vägnings dax för lillan idag.
kram

Trött i benen..

Fösta dagen ensam med två barn.. gick som smort.. Lillkillen var så duktig.. inge bråk alls. lite dåligt samvete att han ska vara på dagis när vi är hemma men det är juh bara fram till halv två.
Gått en lång promme med ann.. benen är inte vad dom brukade vara. shit vad man e otränad. svetten dröp.. men det ska bli bättre =)
Snart kommer mormor med lunch.. mycket mysigt..

kramen

Sista dagen..

I morn börjar min älskling om att jobba igen.. känns jätte tungt. Vi har haft så otroligt mysigt dom här två veckorna. Jag önskar att han var hemma jämt. Konstigt det där.. jag skulle kunna vara med honom dygnet runt och jag blir aldrig less. Han är min bästa vän och jag älskar älskar honom. Sen är han en sån otrolig lek pappa. Han blir aldrig less och ingenting är omöjligt. men men, jobbet kallar och jag får finna mig i det.....


men jag saknar honom redan..............


Små fötter



lämnar stora avtryck

Grillkväll

Ikväll hade vi grillgäster, Jon och Ann syster och Dan. var så himla mysigt. man åt så man nästan blev sjuk efteråt. Lilleman höll låda som vanligt. Han tycker det är så kul när mamma och pappa har besök. Moster och Dan är extra roliga =) Som vanligt blir det inte så lång kväll när man har småttingar och tack o lov harman så otroligt förstående vänner. Ni är dom bästa !!
Som vanligt blir det bad och traktorkörning innan säng dax och om pappa är riktigt snäll kan han få en alldeles egen traktor =)






Mysprommis...

Just gått en promme med syster yster.. riktigt mysigt.. hon är en sån hurtbulle =) längtar tills man själv kan börja träna igen.. saknar styrke träningen !!
....vill ha tillbaks kroppen man hade förra sommaren... det är bara att börja tänka på vad man stoppar i munnen.. har inte direkt varit noga med det ett tag så man får ändra på sötsuget!!

men so what... själklart är det värt att offra kroppen för det viktigaste som någonsin hänt -.Barnen!!
Skulle för den delen inte göra nåt om man hade en sisådär 100 tusen över bara att spendera på sig själv.
men jag älskar mig själv precis som jag är..... nästan =)
kramen

Syskonkärlek...


Kärleksbarn

Kärleken jag känner för min son är obeskrivlig och känslan av att känna så igen men nu även för Elvira är så fantastisk. Att ett mamma hjärta rymmer hur mycket kärlek som hellst till sina barn vet jag nu med säkerhet. Det gör ont att älska  såhär mycket.


Jaha nu ...

Jaha nu sitter man här.. min första blogg. Gått över tiden som jag inte skulle göra har jag självklart gjort =) men det blir sällan som man tänkt sig eller hur ?! varit vaken hela jäkla natten i kraftigt illamående och ont i magen. Älskade bebis kom ut!! Inte frustrerad.. inte det minsta (=

Patte va hemma från jobbet i morse och lämnade lillkillen på dagis så jag fick vila. det gick visst super ändå tills fröken hoppade fram utlädd till spindelkvinnan och sonen blev hysterisk.Sen fick dom muta honom med godis och då gick det över =) inte lätt att vara liten och inte stor heller för den delen.       


                                                                                                                                      
ska ta o vila en stund... saknar min lillkille.. tycker att det är sjukt jobbigt att vara hemma göralös och han är på dagis. Men jag vet juh hur kul han har. kramiz


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0